22 Вересня, 2024 8:36 pm

У Києві обвалилася частина Повітрофлотського мосту: довелося перекривати рух 

У КМДА кажуть, що якраз хотіли почати ремонт шляхопроводу, але трохи не встигли.

На час усунення наслідків обвалу рух під мостом перекрили / колаж УНІАН, фото t.me/kyivpatrol, кадр з відео
На час усунення наслідків обвалу рух під мостом перекрили / колаж УНІАН, фото t.me/kyivpatrol, кадр з відео

У Києві черговий інцидент із дорожньою інфраструктурою. Цього разу обвалилася частина конструкцій Повітрофлотського шляхопроводу. Як повідомляють очевидці в соціальних мережах, на дорогу, що проходить під мостом, внизу впала частина тротуару.

У Київській міській держадміністрації інформацію підтвердили та повідомили, що рух під шляхопроводом доввелося перекрити – це стик вулиць Борщагівської та Жилянської.

“Затримується рух трамваїв №№ 1, 3 через обвал фрагментів пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу на трамвайну лінію. Рух авто вздовж трамвайної лінії також тимчасово перекрито”, – йдеться у повідомленні.

Також у міській адміністрації запевнили, що внаслідок обвалу жертв і постраждалих немає. На місці працюють відповідні міські служби, які мають якнайшвидше відновити можливість дорожнього руху.

“Ремонт шляхопроводу було заплановано розпочати у 2024 році”, – зауважили в КМДА.

В Києві частково обвалився міст

Інші нещодавні інциденти зі столичною інфраструктурою

Як писав УНІАН, минулого тижня Київ накрило потужною зливою. Місцями утворилися не тільки “ріки”, але й невеликі фонтани посеред дороги через перепади висот у зливовій каналізації. А на вулиці Олімпійській потужним потоком води істотно пошкодило і місцями зірвало асфальт.

Також ми розповідали, що у травні прорвало трубопровід поблизу торговельного центру Ocean Plaza. Внаслідок аварії вся вулиця опинилася у воді. За словами очевидців, ймовірно стався прорив труби з нечистотами. Через прорив трубопроводу станцію метро “Либідська” закрили. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *