27 Жовтня, 2024 9:28 am

Трамп використовує замах на себе, щоб покращити рейтинги перед виборами, – експерт

Він намагається показати образ мученика за краще майбутнє США.

Екс-президент США Дональд Трамп буде максимально використовувати замах на себе, щоб покращити рейтинги перед американськими виборами. Нараз його показники зросила на 1,5%.

“Тому насправді вже зараз Трамп має певні бенефіти від цього замаху. Хоча дійсно ця подія жахлива і я не бачу зараз причин шукати в цьому конспірологічні теорії. Втім, він зараз це використовує на свою користь. Зараз букмекери вже дають 70% на перемогу Трампа”, – пояснив експерт Ради зовнішньої політики “Українська призма” Олександр Краєв у етері “Еспресо”.

За його словами, зараз Трамп не тільки збільшує свої шанси на переобрання, а й цементує свій образ мученика за майбутнє США, який він просував останні місяці.

“Зокрема, він зображує себе мучеником за краще майбутнє держави. Тобто, начебто він хоче зробити США знову великою державою, а за це його намагаються вбити. Тобто, замах на Трампа ще й дуже сильно підтримує його загальноінформаційний наратив”, – додав експерт.

Замах на Трампа – що відомо

Як писав УНІАН, У Трампа стріляли під час передвиборчого мітингу. Стрілець кілька разів вистрілив із рушниці, але зміг лише трохи подряпати шкіру на обличчі Трампа. Самого нападника вбили на місці співробітники американської служби безпеки.

Згодом повідомлялося, хто вчинив замах на Трампа. Це був 20-річний Томас Метью Крукс, який перед цим записав відеозвернення з жорсткою критикою представників Республіканської партії США.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *