“Я постійно плакала”: зрадниця Повалій пожалілася на українців

Вона згадала історію 20-річної давнини.

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка народилася в Україні, проте зараз втекла в РФ та навіть нещодавно отримала громадянство країни-агресорки, пожалілася на українців.

Путіністка заявила, що на неї тиснула влада, коли вона жила в Києві. В інтерв’ю на одному з пропагандиських каналів вона розповіла, що їй начебто погрожували через її політичні погляди 20 років тому. 

“В мене загострене почуття справедливості, я ж пішла в ефір. Я пішла і висловила свою думку. І після цього на мене почалися гоніння, страшні гоніння. Що далі, то гірше. Я втекла в Донецьк, тому що мені погрожували розстрілом. Мені було дуже важко”, – сказала зрадниця. 

Повалій додала, що тоді вона дуже хвилювалася за майбутнє і розповіла про це так: 

“У мене був такий період, думала, що вже жити не буду. Мало того, я постійно плакала. Стільки сліз виплакала, що, здається, море б наплакала”.

До слова, нещодавано прихильниця кривавої політики Кремля робила цинічну заяву, що вважає себе “російською українкою”. А ще відчуває, що у неї є місія об’єднувати російські та українські народи. Тому вона хоче навіть випустити альбом на двох мовах.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *