З музичної платформи Spotify видалили пісні артистів РФ: що відомо

Тепер деякі прихильники диктатора не будуть отримувати гроші за прослуховування.

Нещодавно співаки-путіністи зіштовхнулися із кібератакою. Саме після неї їхні пісні зникли з найпопулярнішої світової музичної платформи Spotify. Про це пишуть деякі росЗМІ. 

Тепер такі прихильники диктатора, як Поліна Гагаріна, Shaman, репери Soda Luv, Yanix, Слава Марлоу та інші залишаться без додатково доходу від прослуховування власних пісень. Також головні фото реперів, які стоять поряд з їхніми композиціями під час пошуку пісень, були замінені. Деякий час замість них були посилання на інші канали з реклами хакерських послуг. 

Хто взламав систему та видалив пісні росіян – поки невідомо. 

Цікаво, що днями путіністи Гагаріна та Shaman отримали також санкції від ЄС.

Що відомо про путіністів Гагаріну та Shaman

Прихильниця кривавої політики Кремля Поліна Гагаріна неодноразово виступала на пропагандистських концертах-мітингах на честь анексії Криму та інших українських територій. Також вона активно бере участь у інших заходах, які підтримуют владу країни-агресорки.

Поліна Гагаріна / скріншот Instagram
Поліна Гагаріна / скріншот Instagram

Співак Shaman, справжнє ім’я якого Ярослав Дронов занесений у список “Миротворець” за свою активну підтримку дій окупантів. У своїй творчості він постійно оспівує диктатора. Також він їздив до тимчасово окупованого Маріуполя і серед знищених росіянами будинків, цинічно говорив про патріотизм.

Shaman / скріншот Instagram
Shaman / скріншот Ins

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *