12 Жовтня, 2024 1:21 pm

У Третій штурмовій бригаді звернули увагу на важливу проблему у війську

Заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін заявив, що деколи наша тактика сильно нагадує тактику ворога в плані застосування піхоти.

Жорін каже, що про проблеми потрібно говорити, інакше дуже скоро ми вже матимемо критичну ситуацію. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Втома піхотинців та проблеми управління: заступник командира 3-ї ОШБр вказав на проблему у ЗСУ

“У нас є очевидні питання з управлінням військ. Деколи наша тактика сильно нагадує тактику ворога в плані застосування піхотних підрозділів. Чого ми дозволити собі аж ніяк не можемо. Особливо враховуючи ступінь втоми українського піхотинця, який сьогодні виконує найважчу і найнебезпечнішу у всьому світі роботу”, — йдеться у повідомленні, яке з’явилося на каналі заступника командира.

Заступник командира 3-ї ОШБр певен, що Україна повинна воювати розумом, технологіями, та з адекватним плануванням всіх своїх дій.

“Так само дуже дивно та недоцільно виглядає створення вінегрету з різних підрозділів на смугах, якими потім неможливо керувати. Про недоцільність створення нових бригад замість доукомплектування старих вже згадував”, — пише Жорін.

У США порівняли втрати України і Росії у війні

За оцінками США, втрати Росії у війні наразі становлять 615 000 осіб 115 000 росіян убитими та 500 000 пораненими. Українські офіційні особи приховують цифри втрат навіть від американців, але американський чиновник підрахував, що Україна зазнала половину втрат Росії, або понад 57 500 убитих і 250 000 поранених. Про це пише The New York Times з посиланням на слова високопоставленого військового чиновника зі США.

Офіційні особи США пояснюють велику кількість втрат росіян війною на виснаження. Російські війська досягли стабільних, але поступових успіхів в останні місяці на Донбасі, що на сході України, заявили офіційні особи США. Це стиль ведення війни, який росіяни порівнюють з тим, як їх кидають у м’ясорубку, а командири, схоже, готові відправити на смерть багато тисяч піхотинців. При цьому чиновник не уточнив кількість російських втрат минулого місяця, але назвав його “найдорожчим місяцем” для сил Москви.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *