12 Жовтня, 2024 12:18 pm

Масові рейди: працівники ТЦК прийшли на концерт “Океану Ельзи”, у нічні клуби та ресторани

Увечері 11 жовтня на у ніч на 12 жовтня працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки провели рейди. Зокрема, вони прийшли на концерт гурту “Океан Ельзи” у Києві.

Про це повідомляли користувачі соцмереж. Люди писали, що близько пів сотні військових перевіряють чоловіків біля Палацу спорту у Києві.

ТЦК прийшло на концерт “Океану Ельзи”: що відомо

Біля Палацу спорту під час концерту “Океану Ельзи” на відвідувачів чекали працівники ТЦК і поліцейські. У чоловіків перевіряли документи, декого затримала поліція. На кадрах видно, що не всі чоловіки хотіли йти: декого насильно затягували у патрульні автомобілі. Люди кричали: “Ганьба поліцейським”.

Також у соцмережах повідомляли, що на місці був присутній керівник київського ТЦК та СП. Жодних офіційних коментарів від столичного ТЦК поки не було.

Тим часом після облави ТЦК у столиці, люди почали масово продавати квитки на концерт “Океану Ельзи” у Палаці спорту: концерти там триватимуть до 16 жовтня.

“Я розумію, коли ТЦК перевіряють документи перед дорогими ресторанами і магазинами. Я це підтримую. Має бути у суспільстві справедливість і рівність. Але масові облави на концертах українських виконавців – свинство , спрямоване і проти української культури і проти української армії. Не дивуйтеся потім російській попсі і мові на вулицях Києва, зрадникам і колаборантам, і збільшенню втікачів через Тису”, – написав нардеп Микола Княжицький.

Рейди по клубах і елітних ресторанах пройшли у кількох містах

Увечері 11 жовтня представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст. Про це стало відомо із соцмереж.

Так, у Києві, окрім рейду після концентру “Океану Ельзи”, перевірки провели у ресторанах “Goodwine” та “Avalon”. У Харкові представники ТЦК навідалися до елітних закладів – “Че бар”, “Аргентина”, “Лобстер” та інших. Також у Харкові та Хмельницькому навідались до нічних клубів. У центрі Львова також помітили поліцію із працівниками ТЦК, що навідувались у заклади, які працювали після 23:00.

Нагадаємо, з 1 жовтня 2024 року Кабінет Міністрів України змінив строки для явки за повісткою до ТЦК та СП. Відтепер у разі надсилання повістки засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення військовозобов’язаним особам потрібно з’явитися до РТЦК та СП з населеного пункту, що є адміністративним центром області – протягом 7 діб, а з інших населених пунктів – протягом 10 діб. Раніше цей строк був 14 днів незалежно від населеного пункту.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *