17 Вересня, 2024 5:24 am

Експерт розповів, які літаки були на аеродромі “Маринівка” атакований ЗСУ

Росіяни розмістили на аеродромі щонайменше ескадрилью Су-34.

На ураженому українськими силами аеродромі “Маринівка” у Волгоградській області РФ розміщувалися літаки-бомбардувальники Су-34 і розвідувальні літаки Су-24МР.

Про це авіаційний експерт, аналітик Костянтин Криволап сказав в ефірі телеканалу “Київ24”. Експерт відзначив, що на аеродромі “Маринівка” у Волгоградській області раніше базувалися розвідники.

“Там базувались Су-24МР – розвідники, які літали над Чорним морем,  розвідували і були основними очима росіян у той період, коли там були збиті два літаки дальньої радіолокаційної розвідки А-50”, – повідомив Криволап.

Той аеродром раніше не привертав уваги.

“Туди засунули десь ескадрилью Су-34.Може трохи більше. І сталася така атака. Тому що їм вже не так близько літати як з Морозівська чи з Міллерово, але досить близько”, – відзначив Криволап.

Удар по аеродрому “Маринівка”

Джерело в Службі безпеки України повідомило УНІАН про те, що українські дрони вдарили по аеродрому “Маринівка” у Волгоградській області, який ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні. Зокрема, на аеродромі було уражено склади з керованими авіаційними бомбами та паливом. Місцеві жителі поскаржились, що після атаки дронів СБУ їхній військовий аеродром виглядає як кадри з фільму апокаліпсису.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *