11 Жовтня, 2024 8:30 pm

Аварія з рейсовим автобусом під Львовом: перекрили міжнародну трасу, число загиблих зросло

Сьогодні вранці у Львівській області сталася масштабна ДТП за участю автобуса “Варшава – Одеса”. Відомо про трьох загиблих та понад 30 травмованих.

Вранці у п’ятницю, 11 жовтня, на об’їзній дорозі Львова сталась масштабна аварія за участі рейсового автобуса FlixBus, вантажівки “Нової пошти” та ще двох авто.

Аварія під Львовом: 3 загиблих

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, масштабна аварія трапилась близько 06:30 на об’їзній Львова в районі села Чишки. У ДТП потрапив рейсовий автобус FlixBus “Варшава-Одеса”, вантажівка “Нової пошти” та кілька легкових авто.

Спочатку керівник області повідомив про 2 загиблих, а потім – про трьох. Ще 35 людей  травмовані (травми різного ступеня важкості). Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків.

Внаслідок ДТП до лікарень Першого медобʼєднання Львова доставили 31 людину. Зокрема, до лікарні Святого Пантелеймона привезли 22 людини. Найважча серед них – 60-річна жінка. Вона перебуває у важкому стані в реанімації, ще 5 пацієнтів у стані середньої важкості, інші 16 пацієнтів отримали легкі поранення.

До Лікарні Святого Луки поступило семеро постраждалих у ДТП. Двоє з них у важкому стані в реанімації. Ще 4 перебувають в стані середньої важкості і одна жінка має незначні ушкодження. До Дитячої Лікарні Святого Миколая поступили 3 дитини, які отримали струс головного мозку. Наразі діти госпіталізовані і перебувають у стабільному стані.

За даними поліції, відбулося зіткнення чотирьох автомобілів: вантажівки, мікроавтобуса Mercedes Sprinter, автомобіля Skoda та рейсового автобуса Plaxton Elite. Від отриманих травм загинули три людини: водій і пасажир вантажівки та пасажир автобуса, дані яких уточнюються.

На місці події працюють правоохоронці. Слідчі встановлюють обставини ДТП, кількість потерпілих та їхні дані.

Рух на цій ділянці повністю перекривали. За даними патрульної поліції Львівщини, рух скеровували через Винники у напрямку Чопу і через Давидів у напрямку Києва. Згодом на цій ділянці організували реверсний рух.

ДТП з участю мікроавтобуса у Польщі

Уранці 10 жовтня на автодорозі, що веде до польсько-українського прикордонного переходу в селі Медика сталась смертельна аварія за участі мікроавтобуса та вантажівки.

Як повідомила пресофіцерка Перемишльської поліції Йоанна Ґоліш, попередньо, мікроавтобус Fiat, який їхав до прикордонного переходу в Медиці, врізався в напівпричіп вантажівки, що стояла на узбіччі. В бусі їхало семеро громадян України. Двоє пасажирів, серед яких чоловік та жінка, загинули. Ще двох постраждалих госпіталізували.

За інформацією RMF24, смертельна аварія сталася близько четвертої години ранку. Загиблим було 45 і 60 років.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *