17 Вересня, 2024 5:23 am

Боєць ЗСУ загубився і самотужки штурмував позиції росіян: ті заявили про наступ

На одній із ділянок фронту російські війська поспіхом покинули свої позиції, вирішивши, що українські сили розпочали наступ.

Про цей інцидент розповів боєць 24-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Станіслав Бунятов з позивним “Осман” у своєму телеграм-каналі “Говорять Снайпер+”.

Загубився на 2 дні і штурмував російський окоп

За його словами, 20 серпня росіяни почали поширювати паніку в інтернеті, стверджуючи, що Сили оборони України розпочали наступ на Запорізькому напрямку. Однак реальність виявилася іншою.

“Я говорю про вчорашню істерику пі*арів, які думали, що ми пішли в наступ. Один з бійців пішов на позицію до хлопців, але якось про**ався на 2 дні, вчора вийшов на зв’язок і повідомив, що штурмував позицію пі*арів. Наші хлопці пішли його посилювати, пі*ари злякалися, покинули свої позиції і доповіли, що хо*ли пішли в наступ. Парам-пам-пам”, – написав Бунятов.

У коментарях під своєю публікацією “Осман” додав, що боєць, який самотужки штурмував позиції ворога, ліквідував щонайменше трьох росіян. Він служить у 65-й бригаді ЗСУ. Два дні боєць вважався зниклим безвісти, оскільки не виходив на зв’язок, адже через ворожу радіоелектронну боротьбу рація не працювала. Крім того, Бунятов зазначив, що це не поодинокий випадок, коли українці поодинці штурмують позиції ЗС РФ.

ЗСУ з HIMARS вдарили по росіянах, які будували переправу через річку в Курській області

Російські військові пропагандисти обурені застосуванням Україною реактивних систем залпового вогню HIMARS з касетною бойовою частиною проти російських військових у Курській області при спробі побудувати переправу через річку Сейм.

Кадри швидко розлетілися соцмережами та дійшли до Z-каналів. Бачачи, як на відстані б’ють по російських військових, кореспонденти Z-військових нагадали про розгром російської армії в районі Білогорівки у 2022 році. Тоді українським військовим вдалося зловити велике скупчення росіян під час спроби побудувати понтонну переправу, де було знищено кілька десятків бронемашин.

Кількість загиблих російських військових поки що невідома. Російський командир Z-військових Живов каже, що через два роки після масштабної трагедії для російської армії їхнє командування досі не зробило жодних висновків. “Здрастуйте, Білогорівка 2022. Нудьгувати нам не довелося. З тих трагічних подій минуло два роки, а змін у роботі немає”, – заявив російський пропагандист.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *