'Просила, щоб я не зірвалася': Тоня Матвієнко розповіла, як пережила смерть мами

8 жовтня 2023 року померла народна артистка України Ніна Матвієнко. Їй не вдалося побороти онкологію. Цього року була перша річниця її смерті.

Донька покійної знаменитості Тоня Матвієнко розповіла, як пережила смерть мами і як відходила від цієї трагедії.

За словами Матвієнко, мама завжди їй говорила, що рано чи пізно вона піде з життя, тож Тоня має це прийняти та зрозуміти.

“Вона мене дуже сильно просила, щоб я не увійшла в цей стан, не проживала через сльози, істерики. Щоб не було жалості до себе, щоб я не зірвалася. Я завжди думала над тим, що вона на мене з неба дивиться і переживає. Ти все одно ситуацію не зміниш, але треба дати шанс собі через це спокійно пройти. Біль не мине, він залишається, але буде глибоко заритий, адже тобі треба рухатися далі, у тебе ж діти і вони не можуть так само без тебе бути в цей момент. Головне обов’язково дати собі побути наодинці деякий час і, звичайно, треба просити допомоги, щоб у цей момент хтось підтримував тебе”, – поділилася Матвієнко в коментарі 1+1.

Вона додала, що їй допоміг впоратися з трагедією чоловік Арсен Мірзоян. Він зайнявся побутовими питаннями і більше часу став приділяти їхній доньці.

“Він настільки переживав, що намагався мене взагалі не чіпати, щоб я мала можливість побути сама. На той момент він був зайнятий тими проблемами, які я не могла виконати: дитину потрібно було водити до школи, треба було щось їсти вдома, багато побутових речей, які повинен виконувати. Він бачив, що спочатку я ніби була заморожена, а потім почала танути”, – каже Тоня.

Нагадаємо, раніше донька Ніни Матвієнко зворушила зверненням до покійної матері.