17 Вересня, 2024 5:20 am

Пошкоджено інфраструктурні об’єкти, є поранений: усі подробиці про наслідки російської атаки на Київщину

Країна-агресор РФ 26 серпня вкотре атакувала Київщину за допомогою дронів-камікадзе. На жаль, пошкоджено інфраструктурні об’єкти, є поранений.

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає пресслужба КОВА. Мешканців регіону закликали не ігнорувати повітряну тривогу.

“Усю ніч та ранок ворог атакує область ракетами та ударними дронами. Є пошкодження інфраструктурних об’єктів. Уже маємо інформацію про поранену людину. Її доправлено до одного з районних медзакладів, надається необхідна допомога. Також фіксуємо пошкодження приватних будинків унаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей у 4 районах. Деталі згодом”, – розповів Кравченко

Очільник КОВА додав, що за розпорядженням “Укренерго” на Київщині введено екстрені відключення світла. Доручено районам та громадам оперативно розпочати роботу “пунктів незламності”, щоб люди мали де підзарядити телефони.

Зі свого боку в пресслужбі Київської обласної прокуратури повідомили, що за фактами порушення законів та звичаїв війни розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях.

“За даними слідства, 26 серпня збройні сили РФ здійснили комбіновану атаку на Київщину. Ціллю ворога були об’єкти критичної інфраструктури регіону. В одному з районів області внаслідок атаки ворога поранення зазнала жінка. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та транспортний засіб”, – додали в прокуратурі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *