17 Вересня, 2024 5:22 am

Той, хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома – президент у зверненні до Дня незалежності України

Президент пообіцяв, що Росія дізнається, що таке відплата по-українськи.

До Дня Незалежності України, яке святкують 24 серпня, президент Володимир Зеленський привітав українців зі святом. Своє відеозвернення він записав на Сумщині, поблизу місця, де Росія розпочала наступ на Україну.

Відеозвернення оприлюднене у Telegram-каналі голови держави.

“Дорогий народе! Українці завжди повертають борги. І той, хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома. З відсотками. Той, хто хоче сіяти на нашій землі зло, пожинатиме його плоди на своїй території. Це не пророцтво, не злорадство, не сліпа помста, це – закономірність. Справедливість. Бумеранг для зла. І його запуск розпочався неподалік місця, де я записую це звернення. Сумщина. Могриця. Річка Псел. Кілька кілометрів від нашого кордону. Кордону між Україною та неволею, між життям і смертю. Кордону між незалежною європейською державою й терористичною організацією номер один у світі, – йдеться у зверненні.

Президент нагадав, що 913 днів тому Росія через Сумщину вторглася в Україну, порушивши кордони та межі жорстокості. Сьогодні ж Україна відзначає День Незалежності, і все зло, яке Росія принесла на нашу землю, повертається до неї. Президент підкреслив, що Україна відповість гідно та симетрично, і будь-яка точка у РФ, яка загрожує українцям, отримає свою відплату.

Він заявив, що Україна не дозволить перетворити свої землі на сіру зону, де має майоріти синьо-жовтий прапор. Він підкреслив, що Україна сама вирішуватиме свій шлях, а не піддаватиметься погрозам Росії. Президент також зазначив, що світ бачить, як Росія ставиться до своїх громадян і своїх військових, тоді як українські воїни допомагають місцевим людям, демонструючи гідність та цивілізованість України.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *