17 Вересня, 2024 5:24 am

Розподіл спадщини Алена Делона: сини та донька заявили про свої апетити

Актор вирішив залишити половину своїх статків єдиній доньці.

Ален Делон пішов із життя у 88-річному віці. Боротьби за спадщину актора не буде: все було вирішено ще за його життя. За французьким законодавством батькам не можна позбавляти дітей спадщини. Статки Делона поділили на чотири рівні частини: по 25% від 300 млн євро.

Артист виховав трьох дітей. Дочці Анушці дістанеться половина його статків. Сини артиста ще взимку 2024 року стверджували, що боротьби за спадок не буде – і вони згодні з волею батька.

Ален Делон із донькою Анушкою. Фото: Getty Images
Ален Делон із донькою Анушкою. Фото: Getty Images

У Алена були непрості стосунки із синами, 59-річним Ентоні та 30-річним Аленом-Фаб’єном. Старший син народився у шлюбі кінозірки з акторкою Наталі Делон, а молодший – у його стосунках з моделлю і журналісткою Розалі ван Бремен. Однак найближче він був із 33-річною Анушкою, дочкою від тієї ж самої Розалі ван Бремен.

Ален-Фаб'єн Делон. Фото: Getty Images
Ален-Фаб’єн Делон. Фото: Getty Images

У актора був і позашлюбний син, Крістіан-Арі. Він помер у 2023 році в 60-річному віці від передозування наркотиками. Делон так і не визнав цього сина.

Крістіан-Арі у віці чотирьох років з Енді Ворголом. Фото: Getty Images
Крістіан-Арі у віці чотирьох років з Енді Ворголом. Фото: Getty Images

Спокійно піти не вийшло

Останні місяці актора були затьмарені важкими хворобами й гучним скандалом: подруга і за сумісництвом доглядальниця зірки Хіромі Роллен звинуватила трьох дітей Делона в спробі вбити батька. За її версією, недбайливі нащадки збиралися замінити необхідну акторові хімієтерапію на фруктові соки. Крім того, раніше повідомлялося, що артист твердо вирішив піти з життя за допомогою евтаназії у швейцарській клініці. Не дивно, що його прихильники ставлять резонне запитання: за яких все-таки обставин помер їхній кумир?

Хіромі Роллін та Ален Делон. Фото: Getty Images
Хіромі Роллен та Ален Делон. Фото: Getty Images

Довго чекати відповіді не довелося: троє нащадків актора оперативно зробили офіційну заяву. За їхніми словами, Делон помер удома в оточенні близьких.

«Ален-Фаб’єн, Анушка, Ентоні глибоко засмучені повідомленням про смерть свого батька. Він мирно помер удома в комуні Душі в оточенні своїх трьох дітей і своєї сім’ї», – свідчить повідомлення рідних знаменитості, яке цитує Agence France-Presse.

Ентоні Делон та Ален Делон. Фото: Getty Images
Ентоні Делон та Ален Делон. Фото: Getty Images

Причина смерті актора залишається невідомою. У 2019 році Ален Делон переніс інсульт, який спровокував хворобу Альцгеймера. Крім того, він страждав від лімфоми – одного з видів раку. Спадкоємці закликали з повагою поставитися до приватного життя родичів зірки в цей скорботний момент.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *