17 Вересня, 2024 5:23 am

“Я готова спілкуватися”: Ольга Сумська прокоментувала конфлікт з рідною сестрою

Вона також розповіла, як Наталія нещодавно не захотіла вітатися.

Українська акторка Ольга Сумська відверто заговорила про конфлікт зі старшою рідною сестрою Наталією.

Відомо, що жінки зараз не підтримують зв’язок, проте що стало причиною для цього – акторки не розповідають. Та, за словами Ольги, вона готова поновити спілкування.

“Я мрію про це! Телефон завжди на зв’язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися”, – сказала Сумська в інтерв’ю “ЖВЛ представляє”.

Вона також пригадала нещодавню ситуацію, коли Наталія не захотіла навіть привітатися публічно. Про той момент Ольга розповіла так: 

“Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В’ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: “Добрий день!”. Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *