20 Вересня, 2024 12:56 pm

Коли та де поховають легендарного актора Алена Делона

Знаменитість незабаром проведуть в останню путь.

Стало відомо, коли та де поховають легендарного французького актора Алена Делонаякий помер 18 серпня.

Прощання з артистом відбудеться 24 серпня о 17:00, повідомляє французький телеканал BFM TV. Ален Делон заповів, аби його похорони не були публічними. Тож, в останню путь зірку кіно проведуть троє дітей та близько 40 запрошених рідних та близьких.

Поховають легендарного Алена Делона у комуні Душі, де він прожив майже половину свого життя, поруч з його 35 собаками, як він сам і заповів.

Ален Делон / © Associated Press
Ален Делон / Фото: Associated Press

Також відомо, що на прощання хоче потрапити й колишня обраниця актора Хіромі Роллін. Однак 2023 року в неї був конфлікт з його дітьми, зокрема з донькою Анушкою. Нащадки артиста звинуватили її в знущанні з батька і вигнали з дому. Діти Делона не бажають, аби вона приходила на прощання.

Актор не хотів публічної церемонії прощання. Однак, його колеги з кінематографа теж бажають вшанувати пам’ять артиста. Тож, планується згодом організувати церемонію прощання Алена Делона з представниками кіноіндустрії.

Нагадаємо, Ален Делон пішов з життя 18 серпня у віці 88 років. Раніше редакція сайту ТСН.ua писала, чим запам’ятався легендарний актор, як він став популярним, від яких хвороб страждав та що говорив про Україну.

Прощання з легендою: як пройдуть похорони Алена Делона?

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *