АLYONA АLYONA розповіла про можливу дискваліфікацію з Євробачення 2024, бо були у футболках Free Azovstal Defenders.

Українська співачка alyona alyona, яка разом із Jerry Heil посіла третє місце на “Євробаченні 2024” у шведському Мальме, після повернення до Києва поспілкувалася на вокзалі із журналістами. Співачка була вдягнена у футболку із принтом Free Azovstal Defenders.

Відповідаючи на запитання, артистка розповіла, зокрема, і про те, як організатори “Євробачення 2024” контролювали учасників та їхні команди, щоб під час конкурсу не прозвучали які-небудь політичні гасла або заклики. Артистка розповіла, як, незважаючи на це, членам української команди вдалося у гранд-фіналі з’явитися у футболках із закликом до звільнення з полону захисників “Азовсталі”.

“Ми вирішили не ризикувати, не вдягати на артистів. Щоб ви розуміли, такого шмону не було ніколи”, – зазначила вона.

За словами співачки, якби організатори вирішили дискваліфікувати українську команду, то просто вивели б членів делегації із зали, але якби дискваліфікували самих артисток, то Україну не допустили б до участі в “Євробаченні 2025”.

“Там таке було… Там заклеювали будь-який напис, заклеювали будь-який бренд. Якщо в тебе десь на нігтях, на обличчі. Тобто аполітичне пресування було дуже велике. Не дай боже якийсь заклик”, – розповіла alyona alyona.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *