12 Жовтня, 2024 5:17 am

Заяви Безуглої про втрату Торецька: Костенко відповів, хто повинен перевірити, чи відпочивав Содоль в цей момент в Одесі

Якщо генерал був під час цих подій на відпочинку в Одесі і це вплинуло на хід бойових дій, то в цьому мають розібратися ті, хто його відпускав.

Дехто з українських нардепів вважають, що Юрій Содоль безпосередньо винен у прориві росіян на Торецьк на Донеччині. Таку думку, зокрема, висловила народна депутатка Марʼяна Безугла. Проте розбиратися з цим питанням повинен Генштаб та ДБР.

Про це LB.ua розповів секретар Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.Play Video

“Якщо генерал був під час цих подій на відпочинку в Одесі і це вплинуло на хід бойових дій, то в цьому мають розібратися ті, хто його відпускав. Чи мав він там бути, чи не мав. Ми не можемо знати, чи обґрунтована заява Безуглої. Безугла написала те, що їй передали, підсвітили. Що там було насправді, треба, аби розбиралися Генштаб і ДБР. Після цього вже можна буде говорити, що дійсно це мало певні наслідки”, – наголосив Роман Костенко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *