16 Жовтня, 2024 5:24 pm

Слідча з Маріуполя, яка понад два роки провела у полоні, присвятила вірш для сестри

Сестер розділила війна, адже одну з них вдалося врятувати з фільтрації, а інша потрапила до полону.

Наразі сестри разом та щасливі, що нарешті зустрілися / фото Instagram/ tvoya.yaa
Наразі сестри разом та щасливі, що нарешті зустрілися / фото Instagram/ tvoya.yaa

У 2022 році слідча Мар’яна Чечелюк разом з молодшою сестрою ховалися на Азовсталі від обстрілів РФ. Тоді дівчина потрапила в полон, а її сестру врятували після фільтрації. За рік перебування у ворожому полоні Мар’яна написала вірш, присвячений її сестрі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram

“Цей вірш я склала через рік полону. Довго не могла знайти слів, щоб було коротко і про все. Дуже довго боялася чіпляти цю тему, тому що для мене вона найболючіша. 2 роки без жодної інформації про тебе. Я ніколи не зможу пробачити себе за те, що залишила тебе наодинці, крихітко, моє маленьке янголятко. Все думала, що скоро повернуся і особисто попрошу вибачення за те, що залишила тебе з ними. Вірила, молилась, що скоро, завтра, а може, після завтра, і я скажу тобі про все особисто. Але доля зробила зовсім інакше, і це затягнулося. Відтепер і назавжди ти під моїм захистом, сестричка”, – написала вона.

Мар’яна Чечелюк прочитала вірш для сестри

У коментарях підписники підтримали Мар’яну та запевнили, що вона є прикладом для всіх. 

“Так звучить душа людини , яка вистояла мільйони тортур, яка побачила не одну смерть , яка змогла подолати все те пекло , Марʼяно ви неймовірно сильна жінка! Такі ж сильні й ваші вірші”, – написала одна з користувачок Instagram.

“Неймовірно гарний вірш. Ви така мила, тендітна дівчинка…І така сильна, нескорена!!! Низький уклін і безмежна подяка Вам. Нехай всі біди залишаться в минулому. Я вірю, що все буде добре. Доля ніколи не розлучить із сестричкою…”, – зазначила інша підписниця під дописом. 

Звільнення Мар’яни Чечелюк з полону – що відомо

У 2022 році російські війська оточили Маріуполь, після чого українські воїни отримали наказ виходити з заводу “Азовсталь” для збереження життів та здаватися у полон, окрім військових також вийшли й сестри Чечелюк.

Тоді Червоний Хрест обіцяв вивезти сестер до Запоріжжя, але їх відправили у селище Безіменне на фільтрацію. Молодшу сестру змогли врятувати, але Мар’яна потрапила до російського полону, де провела понад два роки.

Вже 31 травня 2024 року Україна повернула з ворожого полону 75 своїх громадян, серед яких була і Мар’яна Чечелюк. Також відомо, що наразі в неволі перебуває її хлопець, який обороняв Маріуполь.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *