16 Жовтня, 2024 9:48 pm

“Нехай інші йдуть воювати. Я не дурень”: відома акриса, чий чоловік воює в ЗСУ, висловилася про ухилянтів

Євгенія М’якенька злиться, коли чоловіки-ухилянти виставляють напоказ своє веселе життя.

Євгенія М'якенька / Скріншот Instagram
Євгенія М’якенька / Скріншот Instagram

Акторка Євгенія М’якенька висловилася про чоловіків, які виставляють напоказ своє веселе життя, тоді як інші воюють на передовій і захищають Україну від російської агресії.

В інтерв’ю “Обозревателю” Євгенія сказала, що неодноразово чула від чоловіків фразу “Нехай інші йдуть воювати, а я не дурень”. Це викликає у неї лише роздратування, тому що чоловік Євгенії зараз служить у лавах ЗСУ.

“Знаєте, коли Олександр пішов, я якось по-іншому стала дивитися на інших чоловіків, на їхні вчинки. Особливо коли потрапила одного разу на Хрещатик увечері. Скільки здорових мужиків веселяться по ресторанах – мене прямо це конкретно вибісило. Я не кажу, що всі зараз мають підвестися і піти воювати, – ні, мова не про це. Навіть військові кажуть, що їм потрібні люди, для яких це свідомий вибір. Бо треба воювати, а не переживати за того, хто морально не готовий. Але коли хтось під час війни поводиться відверто вульгарно – це боляче. Люди в окопах сидять, життям ризикують. Заради чого? Щоб ти в ресторані веселився? Не потрібно так напоказ”, – висловилася Євгенія.

Вона додала, що в багатьох українців розбомбили домівки, вбили родичів, і їм точно зараз не потрібно бачити те, як хтось веселиться.

“Ну навіщо їм таке бачити? Я вже кілька разів чула: “Нехай інші йдуть воювати. Я не дурень”. А що ти потім будеш розповідати своїм дітям? “Синку, я був ухильником, вдома сидів, боявся вийти”? На кого вони мають рівнятися? Ким виростуть?” – додала М’якенька.

Зазначимо, чоловік актриси Олександр Зарубей до великої війни був актором, однак після повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ. Зараз він перебуває в Третій окремій штурмовій бригаді ЗСУ.

Олександр Зарубей / Скриншот Instagram
Олександр Зарубей / Скриншот Instagram

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *