6 Жовтня, 2024 11:35 pm

Держдеп анонсував поставки нових озброєнь Україні

Метью Міллер заявив, що в найближчі кілька тижнів буде ще більше оголошень щодо постачання Україні озброєнь.

США найближчими тижнями оголосять про постачання Україні нових пакетів з озброєнням. Про це повідомив під час брифінгу в четвер, 9 травня, речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Питання збільшення кількості особового складу армії України лежить виключно на самій Україні, але США продовжуватимуть підтримувати її у військовому плані.

Сполучені Штати також продовжуватимуть підтримувати її економіку, щоб привести їх у таке місце, де вони зможуть стояти на своїх ногах, зазначив посадовець.

“І ви бачили, як ми реалізуємо кілька речей у цьому відношенні. Ми почали бачити гроші, які були передані в додатковий пакет. Можу запевнити вас, що анонсів буде більше – вони з’являться в додатковому пакеті”, – сказав він.

Речник Держдепу повідомив, що в найближчі кілька тижнів буде ще більше оголошень щодо постачання Україні озброєнь.

Нагадаємо, що Україна 6 травня провела четвертий раунд переговорів з США щодо підписання двосторонньої угоди про гарантії безпеки.

У США анонсували нові пакети військової допомоги Україні

Державний департамент зазначає, що нова військова підтримка дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь.

США готують нові пакети військової допомоги Україні, що дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь.

У США анонсували нові пакети військової допомоги Україні

Фото: Getty Images

Речник Державного департаменту США Метью Міллер

Державний департамент зазначає, що нова військова підтримка дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь.

США готують нові пакети військової допомоги Україні, що дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь. Про це повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер під час брифінгу.

Зокрема, журналісти уточнили, чи будуть США прискорювати постачання озброєнь Україні на останньої російської ракетної атаки.

На це посадовець відповів, що додаткових оголошень щодо цього він не має, але нагадав, що США нещодавно надали Україні допомогу в розмірі понад один мільярд доларів.

“Ми працюємо над іншими пакетами. Я думаю, ви можете чекати, що ми повернемося до того темпу, в якому ми перебували до перерви у фінансуванні”, – додав чиновник.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *