27 Вересня, 2024 4:21 am

Аніта Луценко вперше за довгий час показала свою доньку та привітала її з вадливим святом

Донька тренерки помітно підросла.

Донька Аніти Луценко відзначила своє 8-річчя / Скріншот Instagram
Донька Аніти Луценко відзначила своє 8-річчя / Скріншот Instagram

Відома українська фітнес-тренерка, зірка шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко розповіла про важливий день у житті її доньки. Знаменитість показала рідкісний кадр дівчинки.

Напередодні, 7 червня, донька тренерки Мія відзначала свій день народження. Зіркова матуся привітала дівчинку публічно і опублікувала її світлину. На фото помітно, як 8-річна Мія підросла. При цьому обличчя донечки Аніта все ще приховує. Світловолоса Мія позувала на природі біля водойми. Спортсменка залишила теплі слова для дівчинки у своєму Instagram.

“Як володарка офіційного звання “Мама Мії” відповідально заявляю: найкраща донечка в світі дісталась саме мені. З днем народження”, – написала Луценко під фото.

Донька Аніти Луценко / Скріншот Instagram
Донька Аніти Луценко / Скріншот Instagram

До слова, після початку повномасштабного вторгнення тренерка з донькою виїхали до великої Британії, де проживають і досі. Дівчинка там навчається у школі, а її мама розвиває кар’єру. Раніше Луценко відповіла, чи планує повертатися в Україну.

Батьком Мії є тренер Олександр Лозовцев, з яким Аніта не укладала шлюб. Свого коханого спортсменка приховує, тому не ділиться світлинами з ним у соцмережах.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *