На війні загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений (фото)

Україну сколихнула важка втрата. Так, на жаль, на фронті загинув офіцер секції оперативного планування батальйону Хорив бригади Нацгвардії Буревій Денис Зелений.
Про це в середу, 8 травня, повідомили в мережі кондитерських Honey, де захисник працював менеджером до мобілізації. Денис є автором фото Серебрянського лісу, розташованого біля міста Кремінна в Луганській області, знятого на заході сонця.

“Навіки в строю”

Так, про смерть українського захисника сповістили колеги Дениса, оприлюднивши відповідний допис у соцмережі.

Наш герой Денис Зелений, захищаючи Україну, загинув під час бойових дій. Немає слів, щоби висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю,
– йдеться у повідомленні.

Військового пам’ятають ще з часів жартівливого відео, на якому він стояв із намальованим на картоні написом: “Ду ю спік паски?”, яке активно поширювали у мережі ще то початку повномасштабної війни.

Раніше мережу облетіли знімки сходу сонця у Серебрянському лісі. На кадрах можна побачити, що окупанти абсолютно випалили дерева у лісі, не залишивши там нічого живого.

Є автором найбільш відомого фото Серебрянського лісу

Випалений Серебрянський ліс / Фото Дениса Зеленого

Їх зафіксував боєць бригади “Буревій” Національної гвардії України Денис Зелений. На кадрах також можна побачити, що все забарвилося у помаранчевий, жовтий та рожеві кольори.

Як у мережі відгукуються про Дениса

У коментарях друзі висловлюють свої співчуття втраті родині та близьким загиблого героя.

Усі пишуть свої позитивні враження від спілкування з Денисом.

Хороші спогади написали й відвідувачі закладу, у якому працював боєць до повномасштабного вторгення. Люди пригадують його як відкриту та сповнену позитивом особистість.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *