11 Жовтня, 2024 11:23 am

Подякував воїнам ЗСУ: Усик записав перше відеозвернення після історичної перемоги над Ф’юрі

Олександр звернувся до українців, які підтримували його у поєдинку за звання “абсолюта”.

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик записав відеозвернення до вболівальників після перемоги над британцем Тайсоном Ф’юрі.

Український боксер подякував усім тим, хто просто зараз боронить нашу країну від російських окупантів, а також людям з-за кордону, які підтримують Україну в боротьбі з ворогом.Play Video

“Трішки часу минуло після поєдинку, трішки пом’яте обличчя, але, слава Богу, перемога є. Я хочу подякувати усім українцям, які за мене молилися, всім тим хлопцям, які боронять нашу країну і захищають її від ворога. Хочу подякувати кожній мамі, татові, дружині та всім нашим діткам, які зараз витримують цей натиск. Я дуже вам дякую за підтримку. Я отримую величезну кількість повідомлень з привітаннями. Дякую”, – сказав Усик українською мовою.

Я хочу сказати дуже дякую всім, хто підтримує мене та мою країну – для мене це дуже важливо, я це справді ціную. Слава Богу за все, слава Україні“, – додав Олександр англійською.

Усик – Ф’юрі: підсумки бою за звання абсолютного чемпіона світу

У ніч проти 19 травня Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) в головному поєдинку боксерського шоу в саудівському в Ер-Ріяді. Наприкінці дев’ятого раунду українець відправив британця в нокдаун.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *