10 Жовтня, 2024 5:23 am

Дуже важка весна: командир 93 бригади ЗСУ попередив українців про загрозу

Громадянам української держави слід об’єднати зусилля для боротьби з РФ, вважає воїн.

Триває війна в Україні, і ця весна у контексті ведення бойових дій “дуже важка”, і таким самим може бути майбутнє літо.

Таку думку висловив командир 93 окремої механізованої бригади Збройних сил України Павло Паліса виданню NV. “…якщо ми не консолідуємо зусилля – військові, держава, суспільство, загалом народ – нам буде важче і важче”, – попередив наш захисник.

За словами воїна, перш за все потрібно, щоб суспільство зрозуміло, що відбувається, і має бути спільне розуміння результату, якого українці хочуть домогтися. Паліса підкреслив, що важливим аспектом є мобілізація в Україні.

“Мені чомусь хочеться вірити в те, що якщо не буде дефіциту в доукомплектуванні, підрозділи не так гостро будуть відчувати всі ці навантаження, як фізичні, так і моральні. Відчутно зменшиться вигорання в моральному плані тощо. Це все впливає на якість бою, на якість управління і загалом на всю картинку по лінії зіткнення”, – додав він.

Важливі новини України про війну – сьогодні це варто знати

Росіяни на початку травня почали активно наступати на території Харківської області і захопили низку населених пунктів. На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника росіяни активізувалися у цьому регіоні для того, щоб показати “свою силу та свої здобутки” перед Самітом миру в Швейцарії (запланований на 15-16 червня).

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *