Депутатка ВРУ Мар’яна Безугла виступила проти засудження окремої категорії росіян

Народна депутатка Мар’яна Безугла висловилася проти “кенселінгу” усіх представників РФ. Кого вона виділила і які у неї аргументи?

Фото з російських ЗМІ

Мар’яна Безугла зробила нову скандальну заяву. Вона написала, що не варто засуджувати російську опозицію, називаючи дії українців “непослідовними”.

Безугла зробила нову скандальну заяву

“Не підтримую зараз повний “кенселінг” російської опозиції, оскільки неодноразово писала, що Росія є доволі стабільною державою і не розвалиться в найближчому майбутньому. Ми не можемо відміняти усю націю. Ще у 2022 році була проти знецінення потужного ворога”, — сказала вона.

За її словами, “з одного боку, українці підтримують Олександру Матвійчук, яка ще у 2022 році вийшла на одну сцену з росіянами, щоб отримати разом з ними Нобелівську премію миру, а з іншого — у 2024 році хейтять будь-яку згадку про російську опозицію”.

/storage/2024/08/04/image/md_6eIl_-50954.jpeg

Вона назвала таку “непослідовність” для ворога “ґрунтом” для маніпуляцій та поширення наративів про “нашу недалекість”.

“Поки що відповідей немає, адже у нас завжди проблеми з послідовними стратегіями. Якщо досі в ЗСУ немає плану, про що я вже кричу рік, то що можна говорити про інші питання? Такі справи. Але з цією несистемною ситуацією національної свідомості легко опинитися в кліщах чисто проросійських “партій миру”, як було вже не раз в українській історії. Коли сперечалися про інтенсивність “кенселінгу” росіян, а отримали чергового Медведчука”, — написала Безугла.

Обмін між США і РФ: російські опозиціонери закликали зняти частину санкцій з Росії

Тим часом російські опозиціонери, передані США в рамках обміну, закликали Захід послабити санкції проти Росії. На заяву звернув увагу Telegram-канал “Кримський вітер”.

Російські нібито опозиціонери стверджують, що карати потрібно тільки Путіна і його оточення, а прості росіяни нібито взагалі ні до чого.

На думку аналітикині Фонду “Повернись живим” Марії Кучеренко, російські опозиціонери кажуть приблизно те саме, що говорить Путін: ви мені поступитеся спочатку, а там ситуація, можливо, якось вирішиться, а може й ні.

“Кара-Мурза та Пивоваров просять зняття санкцій щоб… Незрозуміло: щоб що? Щоб Ванька, який виготовляє боєприпаси, зміг літати відпочивати до ЄС? Щоб росіянам краще жилося і смачніше жерлося, поки їхня армія бомбардує міста моєї країни?” — обурюється Кучеренко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *