30 Вересня, 2024 6:25 pm

Звільнений під час обміну опозиціонер Пивоваров каже, що за Путіна воюють під примусом, і що він проти допомоги російським добровольцям у ЗСУ

Російський опозиціонер Андрій Пивоваров, якого звільнили під час великого обміну між Заходом та Росією, вважає неприйнятним для себе підтримку ЗСУ і тих, росіян які там воюють

Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Новая газета. Европа”.

“Що стосується ЗСУ – це таке питання, яке неправильно взагалі ставити російським політикам. Щодо підтримки саме військових сил, на жаль, це неприпустимо для мене, бо все-таки так, я залишаюся російським політиком”, – каже Пивоваров.

За його словами, росіяни, які погоджуються воювати проти України, нібито змушені це робити через страх або примус.

“Когось жене страх, бідність, когось заганяють. Так, і, можливо, ці люди не є прихильниками демократичних ідеалів, може, особисто мене вони там ненавидять, як і багатьох інших, але бажати їм смерті, допомагати цьому для мене неприпустимо”, – каже опозиціонер.

Він наголосив, що планує займатися діяльністю спрямованою на розширення санкцій, щоб “знаходити способи задушити у суспільстві підтримку цього та постаратися вдарити по фінансовому аспекту”. Проте він наголосив, що не підтримуватиме тих людей, які зі зброєю в руках борються проти Росії.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *