29 Вересня, 2024 6:23 pm

Сергій Притула відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ: “Мені треба”

Волонтер розповів про роботу свого благодійного фонду.

В минулому ведучий, а нині волонтер та громадський діяч Сергій Притула заговорив про мобілізацію. Він відповів, чи готовий стати на захист країни зі зброєю у руках.

Як відомо, у Притули є відстрочка від служби, оскільки в нього троє дітей. За словами знаменитості, він поки що не планує добровільно мобілізуватися, тому що його фонд є дуже результативним і він більше допомагає Україні, перебуваючи в тилу. Проте, як каже Сергій, якщо в Україні зміняться закони і його відстрочка не буде дійсною, то він мобілізується.

“У січні 2024 року я прийшов у ТЦК, пройшов ВЛК, отримав відстрочку як багатодітний батько. І власне перебуваю в стані очікування й готовності. Якщо зміниться щось у законодавстві, чи якщо держава прийме якісь нові правила і скаже “алга”, – то значить “вперед”. Станом на сьогодні, я просто пригадую реакцію військових, коли було мобілізовано керівника військового напряму нашого фонду. Відверто, радощів ні в кого з військових це не викликало. Тому що Рома Синіцин реально розбирався у всьому, що відбувається на 1200 кілометрів лінії бойового зіткнення. Верифікував запити по максимальній актуальності для всіх підрозділів. Коли його мобілізували, ну ок, підрозділ аеророзвідки отримав хорошого юніта. Для сотень великих підрозділів утратилась на певний період часу комунікаційна ланка”, – зазначив громадський діяч в інтерв’ю для “Укрінформу”.

Відео дня

Сергій Притула / фото twitter.com/serhiyprytula
Сергій Притула / фото twitter.com/serhiyprytula

Волонтер поділився, що майже усі чоловіки з його родини служать. Тому він сам неодноразового замислювався над тим, аби поповнити лави ЗСУ. Оле саме українські захисники переконали його займатися волонтерством. 

“Мій старший брат пішов добровольцем із кордівцями, а два брати мої двоюрідні – офіцери Збройних сил України, хресний син – офіцер Держприкордонслужби. І я такий, у моменті – мені треба. Але якраз військові стали тими людьми, які мене переконали, що не потрібно робити поспішних рішень, потрібно займатися тим, чим ти займався всі ці роки до повномасштабного вторгнення. І зважаючи, ще раз кажу, на результати роботи фонду, мені здається, що принаймні станом на сьогодні говорити про подібні речі передчасно”, – додав Притула.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *