24 Вересня, 2024 7:28 am

В Одесі побилися ТЦК, поліція і цивільні: як закінчився конфлікт (відео)

У бійку втрутилася випадкова перехожа.

В Одесі знову виник новий скандал, пов’язаний із ТЦК. На цей раз дійшло до бійки. Конфлікт між співробітниками ТЦК і СП та цивільними одеситами стався сьогодні, 2 серпня, на Середньофонтанській вулиці, де працював тимчасовий пункт оповіщення, повідомляє місцеве видання “Думская”.

Жінка кидалася з кулаками на військових

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, одна з учасниць інциденту поводилася агресивно, кидалася в бійку з військовослужбовцями і не реагувала на вимоги припинити протиправні дії.

“Патрульні були змушені застосували до неї заходи фізичної сили та спецзасіб — кайданки. Жінку доставили до відділення поліції з метою кваліфікації її дій. Наразі справою займаються слідчі та встановлюють обставини інциденту”, — йдеться в повідомленні.

Раніше мережею розлетілося відео, зняте під час конфлікту. На ньому видно, що кілька чоловіків і жінок спілкуються на підвищених тонах, а потім вступають у бійку зі співробітниками ТЦК.

https://t.me/AndriyuKK/33262?embed=1

Бійка із ТЦК і поліцією в Одесі: з’явилися нові деталі

Як повідомили в обласній поліції, за фактом інциденту на вулиці Середньофонтанській розпочали два кримінальних провадження — за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 185 цього ж кодексу (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

42-річну жінку та 43-річного чоловіка, які напали на патрульну поліцейську під час виконання нею службових обов’язків, затримали.

“Сьогодні вдень у ході перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних водія автомобіля КІА було встановлено, що чоловік кілька років не проходив ВЛК. Під час вручення військовослужбовцями громадянину повістки, він відмовився її отримувати та викликав на допомогу свого 43-річного брата. Чоловіки спровокували конфлікт з військовослужбовцями ТЦК та СП і патрульними поліцейськими, у який втрутилася 42-річна перехожа.

Переглянувши відео з боді-камер поліцейських, встановлено, що 43-річний чоловік схопив патрульну за ноги і повалив на землю, а 42-річна жінка нанесла поліцейській декілька ударів по голові. Крім цього, фігурант вибігав та лягав на проїжджу частину дороги, заважаючи руху транспортних засобів”, — розповіли у поліції.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *