21 Вересня, 2024 8:03 pm

Том Круз виступить з небезпечним трюком на закритті Олімпіади-2024 в Парижі

Церемонія закриття Олімпійських ігор відбудеться 11 серпня.

Відомий американський актор, зірка фільму “Місія неможлива” Том Круз, який нещодавно розійшовся з росіянкою, з’явиться на церемонії закриття Олімпійських ігор-2024 у столиці Франції. Знаменитість виконає небезпечний трюк під час події.

Як пише видання Variety, 64-річний артист спуститься вершини стадіону “Стад де Франс” на поле, де і відбудеться церемонія закриття під назвою “Рекорди”. Очікується, що в руках він триматиме офіційний олімпійський стяг. Трюк актора означатиме передачу права на проведення літніх Олімпійських ігор у 2028 році, які відбудуться у Лос-Анджелесі.

Журналісти зазначають, що поява та стрибок Круза стане родзинкою церемонії закриття цьогорічної Олімпіади. На додаток, вказано, що зірка вже декілька місяців репетирує свій екстремальний трюк.

Том Круз в Парижі / Скріншот Instagram
Том Круз в Парижі / Скріншот Instagram

Організатори події обіцяють “нові інтерпретації” і додають, що церемонія “перенесе глядачів у подорож у часі, як у минуле, так і в майбутнє”. У шоу буде зображена історія Олімпійських ігор, яка бере свій початок у Стародавній Греції. 

Під час події виступлять всесвітньо відомі виконавці, акробати, танцюристи та циркачі. Також на церемонії покажуть виставу в антиутопічному середовищі та хореографію з п’ятьма переплетеними олімпійськими кільцями, які символізують п’ять континентів світу.

До слова, цьогоріч Олімпіада проводиться у Парижі. Вона стартувала 26 липня і зібрала 10,5 тисячі спортсменів із 206 національних збірних. Закриття літніх Олімпійських ігор відбудеться 11 серпня.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *