21 Вересня, 2024 5:38 pm

Савва Лібкін поставив на місце Лєбедева, який розмріявся про російську Одесу

Пропагандист заявив, що він хоче, аби Одесу окупували російські війська.

Російський дизайнер-путініст Артемій Лєбєдєв видав маячню про Одесу. Він заявив, що мріє, аби вона стала російською, а він сам зміг літати рейсами “Москва – Одеса”. На нісенітниці пропагандиста відреагував український ресторатор Савва Лібкін і буквально розніс росіянина.

У нещодавньому інтерв’ю Лєбєдєв сказав, що Росія має окупувати Одесу “життями чужих дітей”. А причина була надзвичайно “важлива”. Фанату Путіна просто захотілося “пожерти” в одеському ресторані Лібкіна.

“Я хочу мати можливість на прямому рейсі аерофлоту “Москва-Одеса” літати туди і в ресторані “Дача” у Савви Лібкіна жерти. Мені це подобається. Люблю це місто і дівки там гарні. І завжди це працювало, але потім це чомусь стало неможливим”, – намолов маячні одіозний дизайнер.

Савва Лібкін різко відповів путіністу Лєбєдєву у відео

Реакція самого Лібкіна не змусила довго чекати. Він був приголомшений такою наглістю пропагандиста і вирішив поставити його на місце. Ресторатор порадив прихильнику Кремля забути про Одесу.

“Моя позиція та водночас позиція всіх одеситів у цьому короткому відео. Зазвичай я вільно спілкуюся українською, але цьому п*дар*су Артемію Лєбєдєву відповім російською, щоб йому було точно зрозуміло. Артемій, просто йди на х*й. Одесу тобі не бачити, хоч ти будеш із блакитним чубчиком чи з жовтим, чи з помаранчевим. Сиди у Москві, смокчи московський х*й у Путіна і все. Це все, що тобі залишилося. Крапка”, – наголосив Савва.

До слова, Лєбєдєв відомий своїм божевільним фанатизмом від Путіна. Ще з 2014 року він підтримує напад Росії на Україну та окупацію територій. За незаконний приїзд в анексований Крим та окупований Донбас йому був заборонений в’їзд в Україну.

У вересні 2022 року його внесено до списку санкцій РНБО за антиукраїнську діяльність. Також СБУ висунула пропагандисту підозру за фактом виправдання збройної агресії РФ. Артемій постійно поширює фейки про війну та вихваляє політику Кремля.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *