20 Вересня, 2024 11:31 pm

Віктор Бронюк висловився про Повалій і Лорак: “Зрадили батьківщину заради власної вигоди”

Бронюк припустив, як би відреагували українці на повернення путіністок.

Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк цього разу згадав про співачок-запроданок Таїсію Повалій та Ані Лорак. Виконавець відповів, що думає про їхню втечу та зраду України.

Як відомо, Лорак та Повалій вже багато років живуть в РФ. Вони стали на бік ворога після початку повномасштабного вторгнення та часто верзуть нісенітниці про війну у стилі кремлівської пропаганди. Ба більше, Таїсія вже навіть встигла зректися України і стала громадянкою РФ, а Лорак тільки планує це зробити.

На думку Віктора, втікачки зрадили батьківщину заради власної вигоди, що заробляти криваві рублі в РФ. Він переконаний, що ці люди далекі від реальності, зокрема, того, що відбувається в Україні. Тому не варто чекати, що вони раптово зрозуміють і змінять свою позицію.

“Хтось передусім керувався споживацькими мотивами, хтось відверто злякався, хтось має таке світосприйняття і не готовий тверезо оцінювати реальність. Їм простіше жити в тій системі координат, яку формує “русский мир”. Ці люди ментально звідти. І як би вони не намагалися щось десь перелаштувати, вони чужі нам за своєю природою. І вимагати щось від них не варто. Так, вони ситуативно щось робили, нібито підтримували, але не могли перебороти своє єство. Тому під час війни все по-справжньому проявилося, з ними нічого не збудуєш”, – вказав артист в інтерв’ю для “Апострофа”.

Віктор Бронюк / Скріншот Facebook
Віктор Бронюк / Скріншот Facebook

Також Бронюк прокоментував можливе повернення Лорак та Повалій в Україні. Він думає, що якби це сталося, то українці забули б про зраду і радо зустріли б запроданок на їхніх концертах:

Як би це сумно не звучало, якби завтра Ані Лорак або Тая Повалій у Палаці “Україна” оголосили свої концерти, був би аншлаг, навіть два аншлаги.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *