У спідниці та рожевій шубі: представник Швейцарії підкорив епатажністю на Євробаченні 2024

Представник Швейцарії на Євробаченні 2024 виступив у фіналі конкурсу 11 травня. Співак Nemo вийшов на сцену в Мальме під 21 номером і виконав пісню The Code.

Євробачення 2024 Швейцарія – виступ Windows95man у фіналі

Nemo з’явився на сцені у рожевій мініспідниці, колготах та масивному взутті. Образ артиста доповнила рожево-помаранчева накидка. Родзинкою конкурсного номера Nemo стала платформа, яка крутилися посеред сцени.

У пісні The Code представник Швейцарії зачіпає тему гендерної ідентичності та пошуку свого місця у світі. У композиції присутнє поєднання різних музичних стилів, зокрема попмузики, опери та електро.

Nemo, який визначає себе як небінарну особу, є одним із фаворитів букмекерів. Певний час Швейцарія посідала першу сходинку в рейтингу, наразі країні пророкують третє місце на Євробаченні 2024.

Швейцарія на Євробаченні 2024 – реакція мережі

Користувачі мережі оцінили вокал Nemo та яскраву постановку. Дехто зазначив, що слова пісні їм дуже відгукуються.

  • Немо шалено талановитий. Управління голосом на сцені просто божевільне. Мало хто міг би з цим впоратися. Це не зовсім мій жанр музики, але я вражений.
  • Пісня і виступ на 10 із 10.
  • Ця пісня змусила мене відчути, що я дивлюся мюзикл. Ціла низка різних історій та жанрів за 3 хвилини. Постановка була простою, але вражаючою. Це був чудовий виступ!
  • Я не вірю, що така пісня може звучати наживо краще, ніж у студійній версії. Вокал неймовірний. 
  • Нічого не можу сказати. Мурашки по шкірі. Сльози. Адреналін. Хаос і спокій водночас. Мій цьогорічний переможець.
  • Мені здається, я ніколи не бачила такого захоплюючого виступу. Слова пісні зачіпають на найглибшому рівні. Як людина, яка бореться з проблемами психічного здоров’я і пошуку свого місця в цьому світі, я буквально ридала, спостерігаючи за цим, і це приголомшливо.
  • Це не просто виконання пісні. Це приголомшливе шоу. Високі ноти, небезпечні рухи, суперенергія і креативне використання сцени. Безумовно заслуговує на перемогу цього року.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *